Begeleid naar de Kidstoer

Kidstoertjes zijn gewoon FUN!

Twee uur lang kunnen kinderen het beste van zichzelf geven: bij kinderen van wit en blauw (kleuters) staan spel, circuitjes, oefeningen,... centraal.

Bij rood, oranje en groen, kunnen ze op een een leuke ontspannende manier proeven van wedstrijdjes spelen. Hierbij worden ze goed begeleid en gaat het vooral om spelplezier en FAIRPLAY

Bovendien kost dit maximum €3

Doet je kind vijf keer mee aan een kidstoer, dan worden ze uitgenodigd op 'HET FEEST VAN DE JEUGD' en krijgen ze een fijne beachset van 'KASTAAR'

Als startende tennisser is het misschien niet geheel duidelijk hoe dit in zijn werk gaat, waar je net moet zijn enz,...

Om onze leden hierin wegwijs te maken, gaan we SAMEN naar vijf kidstoertjes op verschillende clubs. We spreken steeds af op Tennisclub Stekene!

Samen is niet alleen leuk, maar zo weten jullie ook zelf hoe en wat voor in de toekomst.

Vóór elke kidstoer zullen we steeds een reminder posten via onze facebookpagina. klik hier

Inschrijven kan dan, maar ook nu reeds door hier te klikken