Kleurcode Covid aanpassing 21 oktober

UPDATE 21 oktober (en de reeds bestaande maatregelen nog eens op een rijtje)

• Alle lessen kunnen blijven doorgaan! Zowel de lessen voor kinderen als voor volwassenen. Voor iedereen boven de 12 worden de oefeningen aangepast, zodat de anderhalve meter afstand gegarandeerd kan worden!
  • Voor de kidstennislessen vragen we aan de ouders om een mondmasker te dragen en de kinderen af te zetten volgens het principe ´kiss and go´. Je zet de kinderen dus af aan de ingang van het terrein. Ze gaan zelfstandig binnen. En komen na de training op dezelfde manier weer naar buiten. Ouders mogen niet blijven kijken tijdens de training.
  • Iedereen die 12+ is draagt een mondmasker op de club tot hij/zij begint te tennissen.
  • Recreatief enkel- en dubbelspel blijft indoor toegelaten. In dubbelspel moet de "anderhalve meter regel" wel steeds gerespecteerd worden. Er wordt afgeraden om van kant te wisselen.
  • Alle tornooien voor volwassenen worden tijdelijk (tot half november) geannuleerd. Voor kinderen gaan de Ethias-tornooien door. Er mag 1 begeleider mee. De kidstoertjes worden ook afgelast, door het te grote aantal deelnemers en begeleiders.
  • t'Chalet is gesloten. Iedereen gaat dus rechtstreeks naar het terrein. Mogen we vragen om stipt toe te komen, binnen te gaan en te stoppen met tennissen als de tijd erop zit. Geen vijf-tien minuten op voorhand binnengaan en geen vijf-tien minuten extra tennissen, om de uurwissel veilig te laten verlopen.
  • Er zijn dispensers met handgel bevestigd in beide ballons. Gelieve voor en na het uurtje tennis/de les je handen te ontsmetten.
  • Om vrije uren vast te leggen, kan er nog steeds gereserveerd worden via de website van tennis Vlaanderen. Nieuw! Je kan/moet je uur nu ook online betalen! klik hier
  • De tenniskampen tijdens de schoolvakanties zijn beperkt tot bubbels van 20 en lopen al aardig vol. Wie erbij wil zijn, kan inschrijven via julie.stekene@hotmail.com of door hier te klikken

Code oranje tennisclub Stekene