Tenniskampen zomer 2020

We kregen bevestiging dat onze tenniskampen door mogen gaan in bubbels van 50 (trainers en kinderen samen).
Uiteraard respecteren we veiligheidsmaatregelen qua materiaal en hygiëne  die momenteel ook gelden voor onze tennislessen.
In plaats van een extra stageweek gaan we onze twee populairste weken (week 1 en week 5) met twee strikte bubbels van 50 werken! (andere trainers, terreinen, materiaal en pauzemomenten)  Deze weken waren volzet, maar nu kan daar dus weer voor ingeschreven worden!

03-08-2020 tot en met 07-08-2020
    17-08-2020 tot en met 21-08-2020
    24-08-2020 tot en met 28-08-2020

Inschrijven kan via julie.stekene@hotmail.com of door hier te klikken. Omdat we de stage voor iedereen veilig willen houden (meer oppervlakte per kind, handgels, meer materiaal dat niet gedeeld wordt,...) zien wij ons genoodzaakt om de tarieven aan te passen ten opzichte van de eerder verschenen folder
Kinderen geboren in 2012 of jonger:
110 euro.
Kinderen geboren in 2011 of ouder:
- 110 euro per week voor leden tennisclub Stekene
- 120 euro per week voor niet-leden
De plaatsen van de mensen die reeds ingeschreven zijn, blijven behouden.
Om “bubbelorganisatorische” redenen gaan we alleen hele dagen stage aanbieden.

Voorlopig is het nog onduidelijk of we een warme maaltijd mogen aanbieden. Vanaf er meer info is, brengen we jullie op de hoogte!.

Wens je meer informatie, stuur dan een mailtje naar julie.stekene@hotmail.com

tenniskampen op tennisclub Stekene
tennisclub Stekene eerste dag