Reserveren van een terrein tijdens het winterseizoen

Het winterseizoen loopt van eind september tot begin april.
Voor de spelers die een vast terrein huren is hun terrein elke week gereserveerd op vaste dag en uur. (Vaste verhuur)

Voor spelers, ook spelers van andere clubs, die willen tennissen op de vrije uren, is er volgende regeling(losse verhuur)

o   Zij kunnen uit alles wat vrij is, een terrein naar keuze reserveren via internet of met de Tennis Vlaanderen app en dit tot max 1 dag op voorhand voor iedereen aan € 16 per uur. Let wel op dat je maar 3 reservaties kan openstaan hebben.

o   Om een terrein te reserveren in de winter is enkel één naam nodig. Elke reservatie bedraagt max. 1u. De kostprijs verschijnt automatisch op het scherm en u kan boeken, op voorwaarde dat uw saldo achter uw naam hoger is dan het verschuldigde bedrag van de reservatie. Opgelet, die ééne naam dient ook de betaling te regelen en met zijn medespelers de onderlinge betaling af te handelen

Het is verboden de terreinen te betreden zonder geldige reservatie. Ben je aan het spelen zonder geldige reservatie, dan ben je in overtreding.

Regeling van openstaand saldo op spelerprofiel:

Wie te allen tijde wil kunnen reserveren, kan best zijn saldo op zijn profiel opladen.   Je saldo kan je altijd raadplegen als je inlogt bij Tennis Vlaanderen (linksboven op het scherm - tabblad 'mijn saldo'), of op de app bij profiel en clubs.

Indien je saldo 0 bedraagt of te weinig is, kan je dit op volgende manier opladen:
o   Je gaat naar de saldopagina op het online reserveringssysteem van Tennis Vlaanderen:

Klik op de tab Mijn Saldo
    Kies voor de knop Saldo opladen.
    Volg de instructies naar het bancontactscherm.
    Kies voor een saldo en opladen op je profiel bij TC-Stekene

Meer informatie aangaande de tarieven vind je hier.